Mijn verhaal

Hoe is den Dirk het meest lang verwachte Starretje geworden?

Het begon allemaal in het jaar 2003, het jaar waarin we de eerste keer een bezoekje hebben gebracht aan Saskia en Ronald van Of Shinji's Star. Mama wilde graag een Oudduitse herder en dit was dan ook een kennismakingsgeprek en daarna konden we op de wachtlijst. Als kleine meisje was ik heel verlegen, maar honden? Die heb ik altijd geweldig gevonden! Er liepen door de keuken "veel" honden, maar al snel trok er ééntje mijn aandacht.. Zarka. Het zou ook Zarka zijn die de mama van onze pup moest gaan worden. In 2006 (na het overlijden van onze laatste alaskan malamute) beviel Zarka van 9 pupjes, waaronder 3 reutjes.

Met kerstavond is Egun bij ons komen wonen. Wat een brave pup was dat.... maar het was toch echt mama haar hond. Mijn liefde voor de Oudduitse herder is zo beginnen groeien, dat ik maar al te graag een keer bij the Stars wilde logeren... én zo gezegd zo gedaan! En het bleef niet bij 1x, bij verschillende nestjes ben ik op bezoek geweest! Zo leuk dat Saskia en Ronald dit prima vonden. Vele gezellige dagen heb ik daar beleefd...

Natuurlijk was het helemaal geweldig wanneer ik met "mijn" Zarka wat mocht doen...

Zarka heeft ook een geweldige dochter gekregen, Luchie, die bij haar mama is blijven wonen. Toen Saskia en Ronald een show organiseerden, twijfelde ik ook geen seconde of ik wilde deelnemen met Luchie! Joepie, weer een weekendje naar het hoge noorden!

Tussen de jaren door is mijn haarkleur al wat veranderd, maar de liefde voor de Oudduitse herder niet. Zo ging ik in de zomer van 2013 voor bijna twee weken naar het hoge noorden. Want de mooie Luchie was mama geworden!! De mooie R-Stars waren geboren, dit kon ik natuurlijk niet missen. Zo kon ik ook nog een keer genieten van de andere Stars en "mijn" Zarka.

Wat was ze toch een geweldige hond!

En intussen tijd maar thuis blijven zagen "mama ik wil ook een hond".. maar helaas mama vond 2 honden echt wel genoeg, en aangezien ik wilde dat het echt mijn hond werd, moest ik wachten tot ik alleen ging wonen. Gelukkig heb ik Luchie nog een keer mogen "lenen" en hebben we samen deelgenomen aan een dogsurvival in Dordrecht (2016).

Wat een geweldige ervaring was dit weer! Zo geweldig dat ik echt wel een eigen pupje wilde.. Saskia vertelde me dat er in de toekomst een nestje werd gepland met hun Sirrush. Ik heb geen seconde getwijfeld om me op de wachtlijst te zetten. Nu nog alleen gaan wonen... In afwachting van dit alles heb ik in februari 2017, samen met mijn vriend Maxim, nog eens een bezoekje gebracht aan de Stars. Hij had de dogsurvival al wel meegemaakt, maar hij moest toch echt kennis maken met alle Stars! Toen we dit weekendje wilde plannen, is Zarka helaas overleden. Ik had haar graag nog een keer gezien, maar we waren dus net te laat. Die hond zal altijd bijzonder blijven! Haar dochter Luchie, die heb ik dan maar eens op de mouw genomen...

En dan was het zover.. ik ging alleen wonen vlak voor de zomer, wanneer Sirrush zou gedekt gaan worden. EINDELIJK MIJN EIGEN STARRETJE! Toen Sirrush drachtig bleek te zijn, duurde de dagen zo lang... wanneer werden ze nu geboren!!!!! Saskia vroeg me of ik bij de geboorte wilde zijn... Ja natuurlijk!!!!! Als de bevalling zich ging aankondigen werd het echt spannend. Ik moest en ik zou optijd aankomen in Bellingwolde. 'S nachts om 1u zijn we nog vertrokken uit België, en dat was de moeite waard. Nog even een dutje kunnen doen en daar was hij dan, de eerste pup! Een reu! Ik had een voorkeur voor een reu en wanneer er een tweede reu werd geboren was het helemaal zeker. Eén van deze twee mannen zou bij mij komen wonen.. 

Na de geboorte, met de twee heren.

Na de geboorte waren het 4 lange weken.. tot de dag dat we de pupjes weer mochten gaan bezoeken. Elk weekend stond in het teken van de puppies.

Wie van de twee....

In afwachting van... samen met mijn twee andere kanjers, Gipsy en Egun!

En dan krijg je te horen dat je "favoriet" bij jou komt wonen... zo blij!!!!!

Gezellige weken met vele bezoekjes aan de Stars vlogen voorbij... tot de grote dag!

Den Dirk mag mee naar huis... na dik 13 jaar de Oudduitse herder microbe te hebben... mijn eerste eigen puppy!!!!!

Lieve Saskia en Ronald, ontzettend veel dank voor al deze avonturen, de gastvrijheid.. de vele logeerpartijtjes en het "uitlenen" en toevertrouwen van jullie honden.. Jullie zijn top! En dan als kers op de taart een eigen Starretje.. Op nog vele avonturen en uitjes samen met jullie en den Dirk! ONTZETTEND VEEL DANK!